Leta i den här bloggen

onsdag 30 november 2011

Kommentarer

Okej- jag trodde att det gick att kommentera lite hur man ville, men öh, det verkar inte så.

Nu ska det nog dock gå att kommentera som man vill.

Ska snart åka hem med mamma. Yay!

Peace out. (Y)

måndag 28 november 2011

Nageltrång

Jag vill inte ha nageltrång och jag har väntat i flera år på att det ska läka. Men det läker för fan aldrig, vad jag än har för skor, hur lite jag än gång eller vad jag gör.

Snart ber jag någon klippa av mina stortår. Och då menar jag allvar.


Skulle visat er en bild på mina små fina fötter men jag har nyss försökt ännu en gång att fixa till dem så att de inte ser ut som röd-lila klumpar. Vilket inkluderar lite blod och var.


Rage out. (N)

lördag 26 november 2011

Öppet hus 2011-11-24 på FUGIK

Jag var med på min skolas Öppet Hus, vilket var tillägnat åt de nior som ville komma och se, för att kolla ifall FUGIK var något de gillade och skulle kunna tänkas söka till.

Vi var tre stycken som stod och målade av ett motiv. Här är mitt resultat:


Jag är faktiskt nöjd med den.

onsdag 23 november 2011

Men u!

Mmmh. Här sitter man då, halv elva på en Onsdag, och magen krånglar. Får just i mig lite mat, men det vill magen inte ha, verkar det som.

Usch vad jag avskyr när detta händer. Ska vänta ett litet tag och se ifall det ger med sig eller inte.

I alla fall. Jag borde uppdatera den här bloggen oftare. Mmmh. Vi får väl se ifall det händer något intressant.


Peace, hoppas ni mår bättre än vad jag gör. Nu är klockan tjugo i elva helt plötsligt.

tisdag 15 november 2011

Blod, svett och tårar

Börjar bli trött på folk som säger att de inte kan något. Speciellt när det gäller ritandet.

Och så tittar de på mig eller tittar bort från mig med en deppig blick, eller säger någon onödig kommentar som får det att låta som om jag ärvt allt det jag kan eller något.

What the fuck. Jag har sedan 2004 ritat så jäkla mycket tills jag inte kunnat rita mer för att mina handleder och fingrar svullnat upp, mina ögon varit röda och torra som antagligen är en anledning till att jag behövt skaffa glasögon.

Som Winston Churchill sa till sitt Engelska folk under WW2- "I have nothing to give you but blood, sweat and tears". Och ser man på. De segrade.

Det tar inte fina ord eller en teckning att bli bra. Det krävs att man lägger ner tid och tanke i det man gör.

Därför gör det mig arg att höra eller märka av hur folk verkar tro att jag bara knäppte med fingrarna och kom dit jag kommit idag. För det är allt annat än sant.

Så, innan ni säger att ni inte kan något. Tänk till er själva - "Har jag kämpat nog hårt och misslyckats, eller har jag slarvat med att öva?".

Svaret är oftast väldigt enkelt att lista ut.

Te eller kaffe, och choklad

Finns inget bättre än det när man kommit hem efter en skoldag. Mmh. Jordgub och lime te är så satans gott.

lördag 12 november 2011

GARNIER Nordic Essentials

Nu har jag blivit tjatad på att jag ska uppdatera bloggen. Men det var väl dags att jag uppdaterad - jag har inte mycket koll på hur länge det är mellan varje uppdatering.

Så, vad ska jag blogga om idag då?

Kanske ska ta och babbla om skönhetsprodukter. Folk som känner mig i verkligheten blir väl helt paffa när de ser mig skriva det ordet.

Jag har ett problem med torr hud. Och då menar jag torr hud. Det kan vara för att jag dricker för dåligt, men de perioderna jag har varit bra och druckit ordentligt, så har det inte blivit mycket skillnad på torrheten i mitt stackars ansikte.

Jag har försökt att använda fuktkräm, men det har inte hjälpt så mycket. Så för någon vecka eller två sen, så hittade min mamma något när hon var ute och handlade på... ÖB tror jag det var.

 
 GARNIER  Skin Naturals  Nordic Essentials
Tvättgel som appliceras på fuktig hud med lätta cirkelrörelser. Det tar bort det mesta av orenheterna på huden.

Liknande till acne-sprit eller vad man ska kalla det...
Efter att man har sköljt bort tvättgelen, så ska man badda en bomullstuss eller liknande, och dutta över ansikte och hals.
Det tar bort de sista orenheterna.

Och sist, men inte minst. En fuktkräm. För mjuk och len hud.


Jag har aldrig stått framför spegeln lika mycket som jag gjort nu när jag har dessa produkterna att sköta om min hy med. Man märker redan första gången, även utan fuktkrämen, hur mjuk och len huden blir. Det har jag inte haft på flera år. Man kan känna sig lite spänd i huden när man låtit allt torka, men det försvinner snabbt.

Att det är GARNIER produkter lägger den ännu mer på plus-sidan. Jag har alltid gillat GARNIER, för att de har sådana underbara produkter som luktar så underbart gott. Mitt hår mår aldrig lika bra som det gör när jag använder GARNIER schampo och balsam(helst den med blåbär! fasligt gott luktar den även ifall de röda flaskorna med gröna korkar inte ser så inbjudande ut!).

onsdag 2 november 2011

Film: FUNNY GAMES

En film som jag inte rekommenderar.

Den är seg, sjuk, och allmänt dålig. Det enda som egentligen var bra, var att filmen är sjuk. Dock kunde man förutse de flesta av sakerna som hände.