Leta i den här bloggen

torsdag 31 maj 2012

Betyg jag vet om än så länge

MVG: Franska, Engelska, Psykologi
   VG: Idrott
      G: Mattematik

lördag 26 maj 2012

Gång på gång

"Jamen det kunde ju vara så mycket värre."
"Och? Bara att leva med det och gå vidare, inte bry sig om det."

Jaha men tack då. Jag kanske har sagt detta själv någon gång till någon men helvete, det hjälper inte. Man känner sig bara värre. Kanske är dåtiden som kommer tillbaka och biter mig i arslet.

Alltihopa samtidigt, dessutom.

Och så har de mage att tro att man ska se saker precis som de gör, bara av att de säger det där.

Wow

Ingen bryr sig ifall man försöker vara glad.

Alla är bara så nöjda med sig själva och lite med mig för att jag håller god min.


Bikini och baddräkter

Det är ju dags att börja shoppa bikinis och baddräkter nu. Tjejer har ju redan börjat springa runt och shoppat massa underbara plagg till sommaren, och de är så fina och har alla världens olika färger och man blir bara så glad av att titta på dem.

Själv har man just provat en bikini som man haft i ett par år, och kommit fram till slutsatsen att man ser ut som en strandad val eller gravid kvinna som olyckligtvis lagt på sig för många kilon, hur jag än gör. Så bad - nej, det lämnar jag nog åt allt annat folk.

måndag 21 maj 2012

Men shit

Vart ingen bra natt. Sova väl ca. max. 3 timmar eller sådär. Erkänner att jag gick och lade mig sent, men jag var trött när jag gick och lade mig... Dock så blev jag klarvaken så fort jag lade huvudet på kudden.

Hjälper inte att jag har magsmärtor, och att jag faktiskt inte kunde sluta tänka. Det tog mig en halvtimme att börja komma bort från de hemska tankarna jag plågades med.

Under den halvtimmen kom jag fram till att mitt omdöme om mig själv långsamt börjar tyna bort. Jag vet vad jag kan och vad jag inte kan, men... Hur är jag? Vad för slags person är jag? Hur är jag som en vän egentligen? Står folk ut med mig, eller är jag egentligen bara ett redskap? Eller är det så, att jag bara är någon dags-leksak, som folk sedan glömmer och inte tänker på något mer?

Cirkulerar fortfarande kring i huvudet, och jag vet inte riktigt vad jag ska göra.

De får mig att må illa. Men samtidigt, så känner jag mig inte förvånad, utan jag är lika likgiltig som om jag inte tänkte på sådana saker - utan jag sitter bara och jämför två olika stenar som ser exakt likadana ut, och undrar lite smått vad en geolog skulle säga om de små fjuttiga bitarna av mark.

torsdag 17 maj 2012

Åh titta

Jag lever fortfarande. Har dock träningsvärk, men den är inte alls så illa som jag trodde att den skulle vara.

Vilket är riktigt bra, för jag har ju tänkt börja träna igen nu när jag har blivit av med den här vandringen. Det är är nämligen sista terminen med IDH för mig, och jag behöver att bygga upp en vana att jobba med min kropp så att när jag flyttar hemifrån, så blir jag inte bara en latmask.

Blir att kämpa lite, men det blir nog bra. Ska ta och rita en hel del idag också hade jag tänkt.

onsdag 16 maj 2012

Lila tights

Har ett lila underställ, och jag har kommit fram till att aldrig någonsin mer ska jag ha det på mig bland folk. Jag ska endast ha det på mig när jag tränar hemma, eller bara vill dra på mig något bekvämt och inte ha byxor eller något annat. Också, hemma. Endast hemma ska jag bära det understället.

Jag undrar vad folk egentligen tyckte när jag gick omkring med det där satans understället i skogen... Måste ha varit hemskt för de stackarna.

Äntligen hemma

Detta har nog varit ett av de värsta dygnen i hela mitt liv.

Men nu är det över, som tur är.

Aldrig igen, aldrig igen.

Jäverön är ondskan.

Fy fan.

:(

söndag 13 maj 2012

Franska

Jag har läst Franska i fem år snart, och det är ett ämne som nästan slår matte i att få mig att känna mig ganska dålig.

Jag skrev, för första gången på länge, på franska för att uttrycka mig. Det gick bra, tills jag var tvungen att svara, och då blev någonting helt fel att en person som jag inte känner var tvungen att kommentera att jag var helt obegriplig.

Och nu tappade jag lusten att skriva på franska igen. Suck. Jag som trodde det skulle gå bra.

fredag 11 maj 2012

FAME


Fame doesn't always come from knowledge.

KNOWLEDGE





Knowledge doesn't always bring fame.

Det är bra, att de berättar för oss. Det är bra, att de står upp för sig själv och säger hur det är att leva med den där rösten som lever inombords.

För annars skulle vi aldrig kunna förstå, vi skulle aldrig kunna hjälpa dem, och de skulle inte få den hjälp och det stöttandet som de behöver.

Då var man hemma då

Helt utsliten. Alldeles varm inombords, men min hud är småkall.

Det är fint. Kanske är det feber med kallsvett. Det var allt länge sedan jag hade det. Nu vet jag ju dock inte ifall det är feber, men det trycker i tinningarna, och bakom pannan+ögonen. Dessutom orkade jag somna i en soffa som inte är så bekväm att ligga i.

Utsliten. Jepp.

torsdag 10 maj 2012

Bara ett inlägg idag

Blir bara ett inlägg. Är trött och ville bara ägna tid åt mig själv och försöka rita lite. Är glad att jag fick prata lite med lärarna Margareta och Kristin, jag tror det var någon spärr som släppte. Spärren som tvingat mig till att vara väldigt sparsam med att lägga energi på att rita.

Nu ska det bli ändring!

Dock ska jag sova först. Nattis!

onsdag 9 maj 2012

Det ska bli att blogga så mycket som möjligt

Jag ska försöka att börja blogga minst en gång om dagen, även ifall det bara är för att säga hej. Jeeeepp. Schema lägga vissa inlägg blir det också ifall jag ska bort någonstans.

Förundrad

Ibland undrar jag hur det känns att vara deprimerad. Av någon anledning så verkar det som om jag inte kan känna så.

Vilket gör att det känns så konstigt när jag går till kuratorn och ska prata ut... För... Just då så verkar allt dumt. Men jag känner hur jag vrider på orden och ordningen och helt plötsligt så vet jag inte ens själv vad jag snackar om.

Sedan sitter jag här och ser hur många andra är deprimerade, och jämför med hur lätt jag blir ledsen. Men ändå, så går det inte upp mot vad andra känner.

Jag är bara en grin-Olle, helt enkelt. Tycker synd om alla som måste läsa om hur synd jag tycker om mig själv ibland. Måste vara frustrerande att se någon som jag, skriva om sådana lätta saker.

Allting är normalt, allt är som det ska. Ändå är jag inte nöjd.

Fan. Att folk inte ogillar mig är ett mysterium.

Ännu en Onsdag avklarad

Sitter här, lite halv blöt och nedkyld. Det regnar ute.

Det var ingen speciellt bra dag idag. Men det går väl. Är trött, men sover jag middag nu så orkar jag inte sova inatt.

Hoppas det gick bra på Engelska Hör och Läs... Vore i alla fall en liten tröst för misslyckandet i Svenskan.

Varför nationella proven

Jag vill inte ha mer prov. Snälla. Inga fler prov. Jag hatar nationella proven. Man blir upphetsad över att det är så jävla viktigt, och alla säger att det kommer att bli bra, och så får man IG.

Jag får aldrig IG. Detta är hemskt. Jag vill verkligen inte. Varför måste det vara så? Nu kommer skolverket tro att jag är korkad - på grund av deras egna jävla regler.

Fan ta skolan. Fan ta NP. Jag orkar inte mer snart.

måndag 7 maj 2012

Känner mig lika rolig som en zombie

Vill inte ha med folk att göra idag. Jag vet inte vad det är - jag bara vaknade upp och tänkte "Nej, fan. Helvete heller."

Så jag blir hemma idag. Och städar. Lite fysiskt arbete kommer nog få mig på lite bättre humör, och så kommer jag nog klara av resten av veckan utan problem.

söndag 6 maj 2012

Nationella Proven och andra händelser

AVKLARADE
Svenska B - Muntligt anförande
Betyg: Vet E, men det gick bra verkar det som.
Svenska B - Uppsats
Betyg: Jävla fucking IG för det förbannade fitt-skolverket har korkade regler.
Sammanfattande betyg: Hell if I know

Engelska B - Muntligt
Betyg: MVG
Engelska B - Uppsats
Betyg: MVG-
Engelska B - Hör- och läsförståelse
Betyg: MVG+
Sammanfattande betyg: MVG+

KOMMANDE PROV
Mattematik B

HÄNDELSER
Designmässa 10:e Maj på FUGIK
Jäverön 15-16:e Maj
Majspringet 24:e Maj

Skolavslutning 13:e Juni!!!



Faaaaaaan. Vill ha loooooov. Nu!